Aankoopmakelaar, gegarandeerd het beste advies!

Een huis kopen kan een lastige kwestie zijn, aangezien er veel vragen op je af zullen komen. De meeste mensen zijn niet op de hoogte van de lokale woningmarkt. Waardoor de zoektocht naar een huis ingewikkelder wordt. Aankoopmakelaar Harenberg helpt jou van begin tot het eind met het vinden en kopen van een nieuwe woning.

 

Jouw makelaar in Enschede

Het vinden en kopen van een nieuwe woning is een unieke gebeurtenis. Ik, Ilona Sanders, van Aankoopmakelaar Harenberg snap dat maar al te goed. Echter kan de zoektocht naar het perfecte huis wel erg leuk zijn. Samen met jou ga ik graag de uitdaging aan! 

 

Flexibiliteit staat in mijn werk centraal. Jouw verwachtingen van mij worden vastgesteld in een takenpakket. Heb jij bijvoorbeeld al een geschikte woning op het oog? Dan zou ik jou alleen kunnen ondersteunen met de onderhandelingen. Echter zou ik je ook volledig kunnen ontzorgen bij de zoektocht naar je nieuwe woning in Enschede.

 

Profijt bij een aankoopmakelaar 

Met mijn jarenlange ervaring als aankoopmakelaar in Enschede ken ik de prachtige stad erg goed. Dat betekent dat ik u als aankoopmakelaar uitstekend kan begeleiden bij het vinden van een geschikte woning. Het kopen van een woning doe je in het algemeen maar een paar keer in het leven. Een woning of appartement kopen of verkopen is dan ook een grote stap waar ik jou graag bij help. Bij deze grote investering is deskundig advies op zijn plaats. Een voordeel is dat ik niet emotioneel betrokken ben bij het koopproces. Zo kan ik je altijd optimaal ondersteunen bij de uitdagende zoektocht.

 

7-stappenplan werkwijze

Doormiddel van het 7-stappenplan heb jij gegarandeerd deskundig advies. Hierdoor kunnen wij samen het geschikte huis voor jou vinden.  

 

Kennismaken: Jouw behoeften en aanvullende woonwensen worden besproken in een persoonlijk gesprek. Ten slot wordt er een zoekprofiel aangemaakt.  

 

Zoeken: Het zoekprofiel dient als basis om real-time inzicht te krijgen in het nieuwe aanbod van geschikte woningen. Dit nieuwe aanbod ontvang je in de mail.  

 

Bezichtiging: Als je geïnteresseerd bent in een woning kan er een bezichtiging worden gepland. Na de bezichtiging bespreek ik samen met jou de bezichtigde woning.  

 

Onderzoek: Tijdens de aankoop van een nieuwe woning moeten er een aantal zaken geregeld worden. Denk hierbij aan het doorlopen van een vragen lijst, het aanvragen van eventuele vergunningen of het opstellen van een bestemmingsplan.  

 

De onderhandeling: Een bod uitbrengen doe ik altijd aan de hand van een doordachte onderhandelingsstrategie. Bieden op een woning doe ik uit uiteraard onder relevante voorwaarden.  

 

Bouwkundige keuring: Ik bied jou zekerheid door de woning bouwkundig te laten keuren.  

 

De koopakte en de overdracht van de woning: Gefeliciteerd, de geschikte woning is aangekocht! Samen met jou neem ik de notariële akte en koopakte door. Daarnaast ondersteun ik jou bij de eindinspectie van het huis. Uiteraard ga ik ook mee naar de overdracht bij de notaris.  

 

 

Is je belangstelling gewekt? Maak dan vandaag nog online een afspraak voor een gratis adviesgesprek en laat de zoektocht beginnen. Voor meer informatie of eventuele vragen kun je me altijd telefonisch bereiken via 06 - 13 25 40 80 of door het contactformulier op de website in te vullen. Spreek ik je snel?  

Taxaties Enschede

Ben je op zoek naar een taxateur in of rondom Enschede? 

Huis kopen in Enschede

Opzoek naar een geschikte woning in de regio Enschede? 

Harenberg

Benieuwd naar de mogelijkheden van aankoopmakelaar Harenberg?