Aankoopmakelaar, want een huis kopen doe je niet elke dag!

Je wilt een huis kopen? Een huis kopen doe je niet elke dag. Er zullen allemaal vragen op je afkomen, zoals woonwensen en de financiële mogelijkheden. Het kan ook voorkomen dat de verkoper van een woning die je graag zou willen kopen, een makelaar heeft ingeschakeld die in het belang van de verkoper handelt. Met een aankoopmakelaar sta je als koper dan een stuk sterker.

De aankoopmakelaar

Een huis kopen is spannend. Het is een grote investering en er komt heel wat op je af. Als aankoopmakelaar help ik je bij het vinden en kopen van een huis dat voldoet aan jouw wensen.

 

Door alles vooraf goed door te spreken wordt het zoeken naar de juiste woning voor jou een stuk makkelijker.

 

Als aankoopmakelaar kan ik je van het begin tot eind helpen met de aankoop van een huis. Vanaf het zoeken naar een woning tot aan de sleuteloverdracht. Maar misschien vind je het leuk om op zoek te gaan naar geschikte woningen, maar laat je de onderhandelingen graag over aan mij. Het precieze takenpakket spreken we van tevoren met elkaar af. Zo weet je precies wat je van mij mag verwachten als aankoopmakelaar. 

 De voordelen van de aankoopmakelaar

Als aankoopmakelaar ben ik vaak vlot op de hoogte van huizen die op de markt komen. Als deze woning geschikt is voor je, kunnen we snel tot actie over gaan. Ik weet waar ik op moet letten en ben niet emotioneel betrokken bij het koopproces. Zo kan ik je optimaal ondersteunen bij de aankoop van jouw woning. Daarbij neem ik je als aankoopmakelaar veel werk uit handen. En omdat ik dat dagelijks doe, weet ik waar ik voor jou op moet letten.

Werkwijze van mij als aankoopmakelaar

Als aankoopmakelaar hanteer ik het 7-stappenplan. Om er voor te zorgen dat we voor jou het huis kopen zonder zorgen. Met mijn begeleiding is het voor jou ook mogelijk om de goede beslissing te nemen, te achterhalen wat het huis waard is, een doordachte onderhandelingsstrategie te kiezen en precies te weten wat de kleine lettertjes betekenen in het koopcontract. 

Op welke wijze wilt u mij als aankoopmakelaar inschakelen?

Aankoop begeleiding +

In deze uitgebreide aankoopbegeleiding zitten alle 7 stappen van het 7 stappenplan.  Aankoopbegeleiding van A tot Z! 

 

 

 

Tarief aankoopbegeleiding+    € 2.495,=

 

Deze prijs is inclusief BTW.

 

Aankoopbegeleiding

Wanneer je zelf al je droomhuis hebt gevonden kan je de aankoopbegeleiding laten beginnen. De makelaar gaat mee naar een 1e of 2e bezichtiging en vervolgt dan de rest van het

7 stappenplan.

 

Tarief aankoopbegeleiding   € 1.495,=

  

Deze prijs is inclusief BTW.

 

Deel advies

Het is ook mogelijk gebruik te maken van 

één of enkele deeldiensten, zoals bijvoorbeeld onderhandeling of het doorpluizen van de koopakte.

 

 

Tarief deel advies vanaf € 450,= per deeladvies

 

Deze prijs is inclusief BTW.