Opzoek naar een taxateur in Hengelo?

Het verkopen of kopen van een huis kan erg ingewikkeld zijn als je hier geen ervaring mee hebt. Om dit proces soepeler te laten verlopen kun je met behulp van een taxateur de waarde van een woning vaststellen. Daarnaast zou een taxateur jou ook kunnen helpen bij het wijzigen van je hypotheek.    

 

Heb jij een taxateur nodig in of rondom Hengelo die jou kan helpen met het taxateren van een woning? Dan bied ik jou graag een helpende hand. Met mijn jarenlange ervaring als taxateur help ik je graag met het bepalen van de marktwaarde van een woning of het wijzigen van je hypotheek. Dit kan van toepassing zijn tijdens een verbouwing of echtscheiding. Het is eventueel mogelijk om deze taxatie binnen 48 uur te doen.

 

De functies van een taxateur

Als taxateur stel ik de waarde van een woning vast door een gevalideerd rapport op te stellen. Daarnaast vraag ik als taxateur niet alleen informatie op bij het kadaster, maar richt ik mijzelf ook op de laatste ontwikkelingen in de woningmarkt. Tijdens een taxatie wordt er onder andere gekeken naar de indeling, het type en de grootte van de woning. Tijdens het bezoek controleer ik de vastgoedportefeuilles en de aansluitende gegevens over de woning. Alle bevindingen worden vervolgens vastgelegd in het gevalideerde rapport.

 

Harenberg: Een deskundige taxatie

Ik, Ilona Sanders van Harenberg taxaties, ben dé taxateur in en rondom Hengelo die jij zoekt. Mijn bedrijf is aangesloten bij het Nederlandse Woning Waarde Instituut waardoor ik gegarandeerd maatwerk kan leveren. Daarnaast ben in door het NVRT gecertificeerd taxateur en lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars.    

 

Voor een taxatie van een woonhuis zonder verbouwing hanteer ik een basistarief (inclusief BTW en validatiekosten en exclusief kadasterkosten) vanaf €455,-. De toeslag van een taxatierapport met verbouwing of de toeslag van een appartement bedraagt € 90,- (incl. BTW). Echter is het ook mogelijk om voor overige taxaties een offerte op maat te laten maken.    

 

Wil jij hulp bij het wijzen van je hypotheek of bij de waardebepaling van je woning in Hengelo? Neem dan direct contact met mij op via de website. Ik wil jou graag ondersteunen door jouw werk uit handen te nemen. Liever telefonisch een afspraak maken? Ik ben bereikbaar op het nummer: 06 - 13 25 40 80. Tot gauw!

Aankoopmakelaar Hengelo

Heb jij een gespecialiseerde aankoopmakelaar in Hengelo nodig?

 

Huis kopen in Hengelo

Ben jij opzoek naar de geschikte woning in hartje Hengelo?

Harenberg

Wil jij meer weten over Harenberg Taxaties en Aankoopmakelaar?