Aankoopmakelaar, want een huis kopen doe je niet elke dag!

Je wilt een huis kopen in Almelo of in de regio Twente?  Een huis kopen doe je niet elke dag. Er zullen allemaal vragen op je afkomen, zoals woonwensen en de financiële mogelijkheden. Met een aankoopmakelaar die jouw belangen behartigt sta je als koper een stuk sterker.

 

De aankoopmakelaar

Waar de één al meerdere huizen heeft gekocht, kan het voor de ander de eerste keer zijn. Het blijft hoe dan ook een spannende en unieke gebeurtenis. Naast dat het zoeken naar het perfecte huis ontzettend leuk is, kan het ook een grote uitdaging zijn.

 

Als aankoopmakelaar kan ik je van het begin tot eind begeleiden met de aankoop van een huis. Vanaf het zoeken naar een woning tot aan de sleuteloverdracht. Maar misschien vind je het leuk om zelf op zoek te gaan naar geschikte woningen, maar laat je de onderhandelingen graag over aan mij. Het precieze takenpakket spreken we van tevoren met elkaar af. Zo weet je precies wat je van mij mag verwachten als aankoopmakelaar.

 

De voordelen van de aankoopmakelaar 

Als aankoopmakelaar ben ik vaak vlot op de hoogte van huizen die op de markt komen. Als deze woning geschikt is voor je, kunnen we snel tot actie over gaan. Ik weet waar ik op moet letten en ben niet emotioneel betrokken bij het koopproces. Zo kan ik je optimaal ondersteunen bij de aankoop van jouw woning. Daarbij neem ik je als aankoopmakelaar veel werk uit handen. En omdat ik dat dagelijks doe, weet ik waar ik voor jou op moet letten. 

 

Werkwijze van mij als aankoopmakelaar 

Als aankoopmakelaar hanteer ik het 7-stappenplan. Om ervoor te zorgen dat we voor jou het huis kopen zonder zorgen. 

 

Kennismaken: In een persoonlijk gesprek bespreken we je woonwensen en behoeften en maken een zoekprofiel. 

 

Zoeken: Op basis van dit persoonlijke zoekprofiel krijg je realtime het nieuwe aanbod van woningen die bij je passen in de mail.

 

Bezichtiging: Heb je interesse in een huis? Laat het mij dan zo snel mogelijk weten en ik plan een bezichtiging in overleg met jou in. Na onze bezichtiging bespreken we met elkaar de zojuist bezichtigde woning. 

 

Onderzoek: Bij een woning hoort een lijst van zaken, een vragenlijst, deze lopen we samen door. Maar denk ook aan een bestemmingsplan of eventuele vergunningen.

 

De onderhandeling: Je droomhuis is gevonden maar hoe nu verder? In overleg kiezen we een doordachte onderhandelingsstrategie. Ik breng namens jou een bod uit, uiteraard ook onder alle relevante voorwaarden, zoals bijvoorbeeld het voorbehoud van financiering en de opleverdatum.  

 

Bouwkundige keuring: Als extra zekerheid kan de woning gekeurd worden, dit begeleid ik graag voor je.

 

 

De koopakte en de overdracht van de woning: Je droomhuis is aangekocht! Wij nemen samen de koopakte en de notariële akte door. Ook ga ik mee naar de eindinspectie van het huis en de overdracht bij de notaris.

 

Is je belangstelling gewekt? Maak dan vandaag nog online een afspraak voor een gratis adviesgesprek en laat de zoektocht beginnen. Voor meer informatie of eventuele vragen kun je me altijd telefonisch bereiken via 06 - 13 25 40 80 of door het contactformulier op de website in te vullen. Spreek ik je snel?

 

Taxateur Almelo

Opzoek naar een deskundige taxateur in of rondom regio Almelo?

 

Huis kopen in Almelo

Heb jij een huis op het oog in Almelo? Of ben je nog opzoek naar een nieuwe woning?

Harenberg

Ontdek nu alles over Harenberg Taxaties en Aankoopmakelaar!