Een taxateur in Almelo nodig?

Ben je op zoek naar een taxateur uit Almelo of omgeving die voor jou een taxatie kan uitvoeren? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Indien nodig zelfs binnen een tijdbestek van 48 uur. En niet alleen bij de aankoop van je woning, maar ook bij een wijziging van een hypotheek of bij een echtscheiding maak ik graag een taxatierapport voor je op.

 

Wat doet een taxateur?

Als taxateur stel ik de marktwaarde van je huis vast. Bij de opname van de woning let ik onder andere op de volgende punten: 

De inhoud en oppervlakte van de woning, de grootte van de kavel, energiebesparende maatregelen, de locatie, de omgeving en de marktomstandigheden op dat moment. Al deze punten en bevindingen worden uiteindelijk vastgelegd in een taxatierapport.

 

Harenberg: Gecertificeerd taxateur

Ilona Sanders is jouw taxateur. Gecertificeerd door het NRVT, aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut)  en lid van NVM (De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs.) Hierdoor ben je verzekerd van een betrouwbare en objectieve taxatie en ontvang je van mij een gevalideerd rapport.

 

Basis tarief * taxatie woonhuis zonder verbouwing vanaf € 445,-

Deze prijs is inclusief BTW en validatiekosten en exclusief kadasterkosten.

 

* Toeslag taxatierapport met verbouwing € 90,- (incl. BTW)

* Toeslag appartement € 90,- (incl. BTW)

 

Voor overige taxaties maak ik graag een offerte op maat.

  

Maak vandaag nog online een afspraak of vraag direct een taxatie aan via de website. Voor meer informatie of een offerte op maat kun je me altijd bereiken door het contactformulier op de website in te vullen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Tot snel!

 

 

Aankoopmakelaar Almelo

Opzoek naar een deskundige aankoopmakelaar in Almelo?

Huis kopen Almelo

Heb jij een huis op het oog in Almelo? Of ben je opzoek naar een nieuwe woning?

Harenberg

Ontdek nu alles over Harenberg Taxaties en Aankoopmakelaar!