Aankoopmakelaar, vergroot de kans op succes!

Het onderhandelen in de huidige woonmarkt kan erg lastig zijn. Dit komt doordat het aanbod op de markt kleiner is dan de vraag. Om toch een geschikte woning in Apeldoorn te vinden ben je bij Harenberg aan het goede adres. Door samen jouw woonwensen en financiële mogelijkheden te bespreken, vinden wij een geschikte woning voor jou. 

 

Een uitdagende zoektocht

Door een aankoopmakelaar in te schakelen sta je als koper gegarandeerd sterker. Dit komt doordat ik, als aankoopmakelaar, jouw belangen kan behartigen. Ik vind het belangrijk dat ik jou van begin tot het eind kan begeleiden tijdens deze uitdagende zoektocht. Je hebt als koper keuze uit volledige aankoopbegeleiding of een gedegen deeladvies. 

 

Door van tevoren gezamenlijk een takenpakket op te stellen kan ik veel werk uit handen nemen. Zo weet je precies wat ik voor jou kan betekenen. Ben je al nieuwsgierig geworden? Ontdek dan de voordelen van het inschakelen van een aankoopmakelaar.

 

Het profijt bij een Aankoopmakelaar

Ben jij opzoek naar een aankoopmakelaar in regio Apeldoorn? Dan staat aankoopmakelaar Harenberg graag voor je klaar. Ik heb ruim twintig jaar ervaring in de makelaardij, waardoor ik een gespecialiseerd aankoopbegeleider ben. Ik wil jou graag deskundig ondersteunen bij de aankoop van jouw nieuwe woning. Met behulp van persoonlijk contact kan ik al jouw wensen en behoeften vervullen. Zo help ik met onderhandelen of het doorlezen van documenten.

 

Begeleiding in stappen

Om jou tot aan de sleuteloverdracht te voorzien van het beste advies maak ik gebruik van een 7-stappenplan. Hierdoor wordt de aankoop van je huis gegarandeerd een succes.  

 

Kennis: De eerste stap zal bestaan uit een persoonlijk gesprek. In dit gesprek bespreken wij wensen en behoeften. Eventuele woonwensen worden samengevat in een zoekprofiel. 

 

Zoeken: Het gepersonaliseerde zoekprofiel zorgt ervoor dat jij als koper inzicht krijgt in het nieuwe aanbod van woningen in Apeldoorn.  

 

Bezichtiging: Een bezichtiging kan erg spannend zijn. Daarom begeleid ik jou tijdens de bezichtiging en bespreken wij naderhand de zojuist bezichtigde woning.  

 

Onderzoek: Tijdens het proces moeten er een aantal documenten gecontroleerd worden. Deze documenten lopen wij samen door.  

 

De onderhandeling: Met behulp van een doordachte onderhandelingsstrategie breng ik, namens jou, een bod uit. Dit bod breng ik uit onder relevante voorwaarden.  

 

Bouwkundige keuring: Om in hoofdlijnen duidelijk te maken wat de staat is van de betreffende woning laat ik het huis bouwkundig keuren. Eventuele bijkomende kosten worden hierdoor in kaart gebracht.   

 

De koopakte en de overdracht van de woning: Om de koop van je woning af te ronden worden de notariële akte en koopakte gecontroleerd. Vervolgens loop ik het hele contract nog eens door.  

 

 

Heb jij een woning op het oog? Of ben je nog opzoek naar een geschikte woning in hartje Apeldoorn? Maak dan direct een afspraak. Doe je dit via de website? Dan is het adviesgesprek volledig gratis. Voor vragen of aanvullende informatie ben ik bereikbaar via het contactformulier of telefonisch via 06 - 13 25 40 80. Spreek ik je snel om de zoektocht naar jouw droomhuis te beginnen? 

 

 

Aankoopmakelaar Zwolle

Wil jij een nieuw huis kopen in of rondom het bruisende Zwolle?

 

Aankoopmakelaar Arnhem

Wil jij je zoektocht starten naar een geschikte woning in Arnhem?

 

Harenberg

Ontdek het aanbod van Harenberg Taxaties en Aankoopmakelaar