Samen opzoek naar een nieuwe woning in Arnhem?

De meeste mensen weten dat de aankoop van een nieuwe woning erg lastig kan zijn. Het is ingewikkeld om een huis te vinden die voldoet aan al jouw wensen en behoeften. Daar komt ook nog eens bij kijken dat er op de huidige woningmarkt meer vraag dan aanbod is. De aankoop van een nieuwe woning kan hierdoor erg overweldigend zijn.

 

Het vinden van een geschikte woning

Als aankoopmakelaar help ik jou graag tijdens de zoektocht naar jouw nieuwe woning. Ik lever gegarandeerd deskundig advies over woningen in en rondom regio Arnhem. Door mijn jarenlange ervaring bied ik op een flexibele manier maatwerk. Wil jij de onderhandelingen uit handen laten nemen? Dan help ik, Ilona Sanders, van Harenberg jou graag verder! Door te handelen met mijn expertise vind ik voor jou een passende woning. Maak direct online een afspraak en profiteer van een gratis adviesgesprek.

 

De waarde van een aankoopmakelaar

Doordat de aankoop van een huis overweldigend kan zijn, is het inschakelen van een aankoopmakelaar verstandig. Door stapsgewijs beslissingen te maken verloopt de aankoop van een woning soepel. Bij Harenberg kun je kiezen uit volledige aankoopbegeleiding of een gedegen deeladvies. De volledige aankoopbegeleiding bestaat uit een 7-stappenplan. Denk hierbij aan het inventariseren van woonwensen, bepalen van de waarde van een huis en het toelichten van diverse documenten. Wij stellen gezamenlijk het takenpakket op, waardoor het helder is welk werk ik uit handen neem.

 

Een unieke werkwijze

Ik vind het als aankoopmakelaar belangrijk dat ik jou altijd op een deskundige manier kan adviseren. Door gebruik te maken van een 7-stappenplan ondersteun ik jou volledig tijdens de aankoop van een nieuwe woning.  

 

Kennismaken: Om jou zo goed mogelijk te begeleiden tijdens het traject stel ik samen met jou een zoekprofiel op. Dit profiel wordt opgesteld aan de hand van een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij jouw woonwensen.  

 

Zoeken: Aan de hand van het persoonlijke zoekprofiel krijg je inzicht in het nieuwe aanbod van woningen in en rondom Arnhem. Hierdoor blijf je altijd op de hoogte van geschikte woningen.  

 

Bezichtigen: Als je geïnteresseerd bent in een woning maken wij zo snel mogelijk een afspraak voor een bezichtiging. Deze bezichtiging doen wij samen, zodat wij de woning naderhand kunnen bespreken.  

 

Onderzoek: Tijdens de aankoop van een woning moeten er een aantal documenten nagekeken worden. Denk hierbij aan een vragenlijst of een bestemmingsplan. 

 

De onderhandeling: Als wij jouw droomhuis hebben gevonden kies ik een passende onderhandelingsstrategie. Met behulp van deze strategie breng ik, namens jou, een bod uit.  

 

Bouwkundige keuring: Om de huidige staat van de woning in kaart te brengen laat ik het huis keuren. Hierdoor weet je precies wat voor woning je koopt.  

 

De koopakte en de overdracht van de woning: Samen met jou neem ik de schriftelijke koopovereenkomst door. Hierin staan alle details omtrent de nieuwe woning. Daarnaast ben ik aanwezig bij de eindinspectie en overdacht van het huis.  

 

 

Sta jij te popelen om een huis te bezichtigen in Arnhem? Of ben jij nog opzoek naar een nieuwe woning? Aankoopmakelaar Harenberg helpt je graag verder! Door een gesprek aan te vragen kunnen wij gezamenlijk een takenpakket opstellen.   

 

  

 

Grijp je voordeel en maak direct een afspraak via de website, dan is het adviesgesprek gratis. Voor vragen ben ik bereikbaar via het contactformulier en op het telefoonnummer: 06 - 13 25 40 80. Zie ik jou snel?

Aankoopmakelaar Appeldoorn

Ben jij opzoek naar een nieuwe woning in Apeldoorn?

Aankoopmakelaar Zwolle

 

Wil jij een nieuw huis kopen in of rondom het bruisende Zwolle?

Harenberg

 

Ontdek het aanbod van Harenberg Taxaties en Aankoopmakelaar.